Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
wypożyczone
(1)
Placówka
Biblioteka Obcojęzyczna
(1)
Autor
Child Julia (1912-2004)
(1)
Prud'homme Alex
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Wielka Brytania
(1)
Temat
Child, Julia (1912-2004)
(1)
Kucharze
(1)
Kuchnia francuska
(1)
Temat: miejsce
Francja
(1)
Stany Zjednoczone (USA)
(1)
Gatunek
Pamiętniki amerykańskie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Na dole okł. : The inspiration for the film "Julie & Julia".
Indeks.
"Julia Child singlehandedly created a new approach to American cuisine with her cookbook Mastering the Art of French Cooking and her television show The French Chef, but as she reveals in this bestselling memoir, she was not always a master chef. Indeed, when she first arrived in France in 1948 with her husband, Paul, who was to work for the USIS, she spoke no French and knew nothing about the country itself. But as she dove into French culture, buying food at local markets and taking classes at the Cordon Bleu, her life changed forever with her newfound passion for cooking and teaching. Julia’s unforgettable story – struggles with the head of the Cordon Bleu, rejections from publishers to whom she sent her now-famous cookbook, a wonderful, nearly fifty-year long marriage that took them across the globe – unfolds with the spirit so key to her success as a chef and a writer, brilliantly capturing one of the most endearing American personalities of the last fifty years."
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Obcojęzyczna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. O 25789 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej